صفحه اول     جستجو و آرشیو همه مطالب     پیوند ها     تماس با ما     بروز رسانی: 1389/06/14 ساعت: 14:33
 
زمان ارسال خبر: 1389/03/31  ساعت: 10:36 قبل از ظهر نسخه قابل چاپ


حضور 5 تیم کاوش باستان شناسی در محوطه سد سیمره

مجری طرح سد و نیروگاه سیمره گفت: پنج تیم از پژوهشگاه میراث فرهنگی، هم اکنون مشغول کاوش، ثبت و مستند سازی آثار احتمالی موجود در مخزن سد سیمره هستند. 
به گزارش پایگاه خبری وزارت نیرو، مهندس "محمد رهبری" با اشاره به اهتمام مجریان طرح سد و نیروگاه سد سیمره به حفظ و نجات بخشی میراث فرهنگی، افزود: همان میزان که سد سازی برای توسعه کشور اهمیت دارد، حفظ میراث فرهنگی نیز باید مهم تلقی شود و از این رو مسئولان طرح سد و نیروگاه سیمره از سال ها قبل که طرح در مرحله مطالعات اولیه خود قرار داشت، با سازمان میراث فرهنگی در این خصوص مکاتبه لازم را انجام داده اند. 
به گفته وی، مسئولان این طرح حتی در پی اوج گرفتن عملیات اجرایی و نزدیک شدن تدریجی به زمان آبگیری سد سیمره به دعوت، عقد قرارداد، ارایه امکانات مادی و معنوی، تجهیزات و پشتیبانی همه جانبه از کارشناسان پژوهشگاه میراث فرهنگی اقدام کرده اند که در این راستا هم اکنون پنج تیم در فصل جاری کاوش مشغول لایه برداری، گمانه زنی، ثبت، مستند سازی و نجات بخشی آثار فرهنگی احتمالی موجود در مخزن سد هستند. 
طرح سد و نیروگاه آبی سیمره حد فاصل دو استان ایلام و لرستان و 40 کیلومتری شمال غربی شهرستان دره شهر بر روی رودخانه سیمره در حال احداث است. 

نظرات بازدید کنندگان

شما نیز نظر خود را برای ما ارسال کنید.

نام:
 
پست الکترونیک:
نظر: (500)
 
نوشته ی درون تصویر را عینا در کادر زیر آن وارد کنید:









صفحه اول  |  درباره انجمن  |  اساسنامه انجمن  |  عضویت در انجمن  |  پیوند ها  |  تماس با ما
استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع است
طراحی وبسایت توسط گروه نرم افزاری وب گستر تاریانا